ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Novetats

Tria un apartat:

Cerca de novetats

Paraules:
Tema:
Tipus:
Ajuda

la mà de guido
 

NOVETAT

HM News

HM News

Classificació temàtica: Sense classificar


Novetats Agost-Desembre 2006

Harmonia Mundi

Enguany Harmonia Mundi ens ha fet arribar un avançament del que té planificat publicar fins a finals d'any. Un tast engrescador per la qualitat dels intèprets i per la varitat de la selecció. Us en fem cinc cèntims:

Pel Setembre
Les Ballades de Chopin per Cédric Tiberghien, ‘The Bachelar's Delight' , peces per a llaüt amb Paul O'Dette, el ‘Da Pacem' d'Arvo Pärt dirigit per Hiller, la Sonata Arpeggione de Schubert per Queyras i Tharaud, ‘The Devil's dream' amb Pianca i Ghielmi i el ‘Des knaben Wunderhorn' de Mahler amb Herreweghe.

A l'Octubre
‘Medieval Christmas' per l'Orlando Consort, ‘A new joy' per l'Estonian Philharmonic Chamber Choir amb Paul Hiller, ‘Arias de zarzuelas' amb María Bayo i Al Ayre Español, La Quarta de Brahms i les Variacions op. 31 de Schoenberg dirigides per Berlin amb Nagano i les simfonies de C.P.E. Bach per l'English Concert amb Andrew Manze a la direció.

Pel Novembre
Concert per a violoncel d'Andre Jolivet i el Poème pour violon d'Ernest Chausson per Isabelle Faust, ‘The Dante Sonata' de Liszt per Jon Nakamatsu, El Messíes de Handel pel Freiburger Barockorchester de René Jacobs, els concerts per a piano nº 21 i 24 de Mozart per Vladar al piano i dirigint la Camerata Salzburg, 'Música callada' de Mompou per Javier Perianes i algunes Sonates per a piano de Beethoven amb Paul Lewis.

Finalment pel desembre la Christmas Edition 2006, col•lecció que reeditarà diferents obres inspirades en el Nadal.
 



Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet