ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La soprano Anna Niebla i la pianista Llum Colomer inauguren la XIX edició del Musiquem Lleida

4/10/2024 |

 

El festival, organitzat per la Coral Shalom i que té l’objectiu d’apropar la música al carrer, oferirà 12 actuacions durant tot el cap de setmana a espais com la plaça Paeria, el Museu de Lleida, el Caixa Forum, el pati de l’IEI o la plaça Ricard Vinyes

La XIX edició del festival Musiquem Lleida arrencarà aquesta tarda a les 18 hores a l’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida (UdL) amb l’actuació del duet format per la soprano Anna Niebla i la pianista Llum Colomer. Les dues conformen un grup instrumental i vocal nascut l’any 2022 amb la finalitat d’interpretar cançó espanyol i catalana. En la seva primera proposta de concert, destaquen el vincle entre Enric Granados i Alicia de Larrocha.

Durant la jornada d’avui, també està prevista l’actuació de Limnos Quartet a les 19.15 hores a la plaça Paeria. Limnos Quartet és una formació femenina francesa, que en els seus programes exploren la gran versatilitat de la formació amb la interpretació de repertori representatiu de l’escola tradicional del saxòfon fins a transcripcions d’obres originals per a altres formacions, passant per un ampli ventall d’obres de compositors actuals.

Durant el cap de setmana, el Musiquem Lleida, organitzat per la Coral Shalom, recupera el CaixaForum Lleida com a escenari, oferirà més concerts que mai, de forma que durant el cap de setmana tindran lloc 12 actuacions (un concert per grup). En els darrers anys, el festival havia comptat amb una desena de formacions.

En el marc del seu propòsit d’apropar el cant coral de qualitat als ciutadans de Lleida, la Coral Shalom ha decidit convidar al Cor Madrigal, un dels grups de referència a Catalunya en aquest àmbit. La presència d’aquesta formació està prevista pel Concert de Cloenda, que tindrà lloc el diumenge 6 d’octubre a les 19 hores a l’Auditori Enric Granados de Lleida. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet