ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Mahan Esfahani portan l'art del seu clavicèmbal al Foyer del Liceu

3/10/2024 |

 

El proper dijous 7 de novembre a les 21 h, el Gran Teatre del Liceu tindrà l'honor de rebre Mahan Esfahani, un dels més grans referents actuals del clavicèmbal, en un recital que promet ser una experiència única per als amants de la música clàssica. L'actuació es durà a terme al Foyer del Liceu.

El programa del recital està principalment inspirat en la música de J.S. Bach, però també inclou obres de compositors com Louis Andriessen, Viktor Kalabis i Bohuslav Martinu. Aquest repertori explorarà conceptes profunds com la connexió entre la pedra i la gravetat, el pes i l’estructura, creant un paisatge musical entre la tradició barroca i la modernitat contemporània.

L'espectacle no serà només auditiu, sinó que comptarà amb un acompanyament visual especial que acompanyarà el públic en una immersió artística completa, amb referències directes a l’exposició escultòrica adjunta, inclosa en el preu de l’entrada.

Programa:

  • Louis Andriessen: Overture to Orpheus
  • Viktor Kalabis: Six Canonic Inventions
  • Bohuslav Martinu: Deux Pièces (op. posth.)
  • J.S. Bach: Partita VI en mi menor, BWV 830 (Toccata - Allemanda - Corrente - Sarabande - Tempo di Gavotta - Air – Gigue)

Mahan Esfahani, nascut a Teheran el 1984 i format als Estats Units, ha revolucionat el panorama del clavicèmbal modern. Des del seu debut històric el 2011 als BBC Proms, s'ha consolidat com un solista de referència mundial, portant el clavicèmbal a les grans sales de concert, com el Carnegie Hall, la Sydney Opera House o el Wiener Konzerthaus. El 2015 va ser guardonat amb el Premi a l'Artista Revelació de l'any de la BBC Music Magazine, entre molts altres reconeixements. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet