ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Liceu homenatja Victòria de los Ángeles

3/11/2023 |

 

El proper 7 de novembre, el Gran Teatre del Liceu ret homenatge a Victoria de los Ángeles en una gala que recorda el nucli del seu repertori operístic amb destacades figures femenines internacionals amb la direcció del mestre

Amb una proposta escènica signada per Vincent Huguet, sobre l’escenari es presenta el vestuari de la mateixa soprano. Aquesta gala, comissionada per Marc Busquets, reivindica la petjada de la soprano dins el món de la lírica i el llegat d’una de les cantants més admirades a nivell internacional.

Aquest homenatge s’emmarca dins les activitats programades per la Fundació Victoria de los Ángeles en motiu de la commemoració dels 100 anys del naixement de la soprano barcelonina.

Victoria de los Ángeles és considerada una de les grans llegendes líriques del segle XX, destacada per la seva extraordinària veu i interpretacions. La seva contribució a l'òpera i al repertori líric segueix sent avui en dia admirada i influent en el món de la música clàssica.

El 13 de gener de 1945, va fer el seu debut oficial al Gran Teatre del Liceu com a Comtessa d'Almaviva de Le nozze di Figaro, convertint-se des de llavors en una de les veus més estimades pel públic liceista. Des de llavors, al Teatre hi va actuar 68 vegades. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet