ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Kazushi Ono renova amb l'OBC

30/9/2018 |

 

 El director japonès continuarà al capdavant de l'orquestra fins a la temporada 2021-22

 Aquest 28 de setembre obrirà la temporada a L'Auditori de Barcelona amb la Cinquena de Mahler

Kazushi Ono, a la teulada de L'Auditori de Barcelona
Kazushi Ono, a la teulada de L'Auditori de Barcelona | Michal Novak
Kazushi Ono seguirà al capdavant de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya fins a la temporada 2021-22. Així ho ha anunciat el gerent de L'Auditori, Jordi Tort, en una convocatòria de premsa on hi ha hagut també la presència d'OnoKazushi Ono és titular de la formació des de la temporada 2015-16 i, amb la renovació del contracte, completarà sis temporades com a director de l'OBC.

L'anunci s'ha fet a les portes de la nova temporada 2018-19 de l’OBC, que començarà el divendres 28 de setembre a L’Auditori amb un programa protagonitzat per la Cinquena Simfonia de Gustav Mahler i la Peça de concert per a 4 trompes i orquestra de Robert Schumann. Aquesta darrera portarà la els solistes de trompa de la Filharmònica de Berlín i l’OBCStefan Dohr i Juan Manuel Gómez, i José Vicente Castelló i José Miguel Asensi. Tots estaran acompanyats per l’OBC i dirigits per Kazushi Ono.

Ono és precisament un dels protagonistes del número especial que 440Clàssica&Jazzha editat conjuntament amb L'Auditori, i que s'encarta conjuntament amb el número 46 de la revista (octubre-novembre). En aquest número especial el director comenta entre altres temes la gira que durà l'OBC del Japó, l'estiu del 2019, en el marc de l'Olimpíada Cultural Tòquio 2020: "Vull mostrar al públic japonès l'excel·lent qualitat musical de l'OBCi el seu esperit, amb els quals el podem portar a una dimensió màgica".


440

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet