ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Nova setmana de concerts als pobles del Pirineu

7/8/2018 |

 

S’ha previst una actuació al refugi més alt de Catalunya

Des d’avui i fins diumenge, el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), acollirà set concerts. CantoLX són els encarregats d’obrir la programació avui a Puigcerdà amb el seu concert The Plaint of Orpehus. CantoLX ens presenta un programa que mostra la increïble creativitat, varietat i riquesa de solucions imaginades pels compositors de la Itàlia del segle XVII. L’actuació es repetirà demà a la Seu d’Urgell.

Divendres a Pobellà, al Pallars Jussà, i dissabte a Sant Joan de les Abadesses serà el torn de Lux Fundació Bruno Forst i Santi Mirón amb La Bella Itàlia. Aquests músics presenten un programa amb Vivaldi i Corelli com a protagonistes.

Bach de protagonista
El dissabte i el diumenge també actuarà a Ceuró i a Vilanova de Banat Amparo Lacruz i Mal Pelo, que interpretaran Bach x3, un concert on música i dansa s’uneixen en l’escenari gràcies a la passió que comparteixen els tres artistes cap a Johann Sebastian Bach.

Per tancar el cap de setmana, diumenge hi ha un concert a més de 2500 metres d’altitud. Johanna Rose i Josep M Martí Duran tocaran Històries d’un àngel al refugi guardat més alt de Catalunya, Niu de l’Àliga. El concert agafarà la forma d’una gran suite, iniciada per un preludi en estil improvisatori, seguit d’exòtiques peces d’un aparent goût étranger, en realitat tan familiars com l’allemande o el rondeau, i tancada, com les grans òperes de Lully.


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet