ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Arrenca el Bachcelona 2018

19/7/2018 |

 

Avui, amb el concert inaugural al Palau de la Música (Petit Palau) i enguany amplia la seva programació i presència a tota la ciutat durant cinc dies més en espais tant emblemàtics com íntims.

Destaca un Bach Inaugural amb l’ensemble i cor de la casa, el BZM ensemble i cor BZM que ens obren les portes a Bach amb les cantates BWV 52, 174 i 207 on s’hi podran reconèixer fragments dels famosos concerts de Brandenburg.

Un any Ton Koopman, gran músic i expert en la música del gran geni de Bach, acompanyarà el Bachcelona i el podrem veure actuant en dues ocasions: el dissabte 21 de juliol oferirà la conferència Bach en paraules al Palau Baró de Quadras, una trobada imprescindible per als més melòmans i Bach per a nens, on Koopman dirigirà les aventures de Don Quixot amb l’ajuda d’un ballarí i una actriu i sobretot amb el protagonisme dels cors de Cor Sant Esteve de Castellar del Vallès i el Cor Benjamin Britten de l’IEA Oriol Martorell. Aquest concert tindrà lloc el 22 de juliol a les 19h al Palau de la Música (Petit Palau).

Podeu consultar la programació complerta del Festival.

 

Ignasi Albors
Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet