ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

David Alegret i Albert Cirera, als números especials d'estiu de 440Clàssica&Jazz

22/6/2018 |

 

 El número de clàssica s'obre amb una entrevista en profunditat a David Alegre. Al número jazzístic es parla amb el saxofonista Albert Cirera mereixedor del Premi Enderrock a millor disc de jazz segons la crítica

Portades del número doble (44 i 45) de la revista '440Clàssica&Jazz'
Portades del número doble (44 i 45) de la revista '440Clàssica&Jazz' | Juan Miguel Morales
El tenor David Alegret i el saxofonista Albert Cirera, tots dos retratats per Juan Miguel Morales, ocupen les portades del número doble especial d'estiu de 440Clàssica&Jazz. Són dos números de la revista que es publiquen conjuntament: el 44 repassa el més destacat dels festivals d'estiu de música clàssica, mentre que el 45 s'ocupa dels festivals de jazz.

El número de clàssica s'obre amb una entrevista en profunditat a David Alegret, que oferirà un recital el proper 14 de juliol com a preàmbul del Festival de Torroella de Montgrí. El cantant repassa la seva trajectòria i avança alguns dels seus projectes futurs, a més de reflexionar sobre la carrera de cantant.

Per la seva banda, al número jazzístic es parla amb el saxofonista Albert Cirera, que amb el grup Tres Tambors ha gravat un disc, Suite salada (Underpool, 2017), mereixedor del Premi Enderrock a millor disc de jazz segons la crítica. El presentarà el proper 21 de juliol al Jazz Festival l'Estartit.

Com cada estiu, els dos números proporcionen un passeig panoràmic pel més destacat dels festivals de música als Països Catalans, així com les seccions habituals: crítiques de discos i novetats editorials, articles d'opinió, 'Cinc cèntims d'òpera' amb Marcel Gorgori i 'Cinc cèntims de jazz' amb Martí Farré, les receptes musicals de Jaume Biarnés, un recull gràfic amb sis grans concerts de clàssica i sis grans concerts de jazz de la passada temporada, etc.


440

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet