ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Cap de setmana per a tots els públics a l'Auditori de Girona

3/5/2018 |

 

El nou àlbum de Dani Nel·lo, un viatge en família per l’Amazones i les evocadores “Estacions” de Txaikovski, per descobrir en un sol cap de setmana

Aquest dissabte, Dani Nel·lo es reafirma com a continuador de la tradició dels “Saxofonistas salvajes”, els músics que des dels anys 50 van redefinir el paper del saxo en la música popular amb un llenguatge visceral i subversiu. En aquest àlbum, format per catorze temes, versiona alguns dels seus herois saxofonistes com ara Arnett Cobb, Noble Watts o Red Prysock. S’acompanya dels músics Pere Miró (saxo baríton), Dani Baraldés (guitarra), Héctor Martín (guitarra), Anton Jarl (bateria), Matías Míguez (baix) i Albert Sabater (percussió).

Diumenge arribarà el torn dels Pinker Tones que, després de la bona acollida del seu darrer concert en què van presentar Rolf & Flor a Londres, tornen a l’Auditori de Girona per presentar una proposta familiar plena de fantasia i aventures: en Rolf i la Flor ens proposen un viatge a l’Amazones amb els seus avis. Durant l’expedició descobriran com viuen els indígenes, aprendran a respectar l’equilibri de la selva amb els seus milers d’animals i plantes, i coneixeran la Yanay, una valenta exploradora i el Professor Fritz, un científic excèntric. Aquest concert s’ha avançat una hora, i començarà a les 11h del matí.

Aquest mateix diumenge tindrà lloc per la tarda el recital del pianista Ignasi Cambra, que torna a Girona per mostrar novament la seva intel·ligència musical i el seu gran nivell pianístic. Amb només 29 anys, el pianista català ha tocat en importants sales de concerts com el Mariinsky Concert Hall de Sant Petersburg o el Carnegie Hall de Nova York. Actualment forma part del Projecte Partitura, impulsat per l’estrella mundial del piano, Maria João Pires. Un concert que s’emmarca dins el cicle Ibercamera Girona.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet