ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Doble programa verista per tancar la temporada del cicle Òpera a Catalunya

26/4/2018 |

 

El Teatre La Faràndula de Sabadell acull 'Cavalleria rusticana' i 'Pagliacci'

Dues obres del repertori verista tanquen la 36a temporada d' Òpera a Sabadell i la 30a del cicle Òpera a Catalunya. Es tracta de 'Cavalleria rusticana', de Pietro Mascagni (1863-1945), i 'Pagliacci', de Ruggero Leoncavallo (1857-1919), que es podran veure al Teatre La Faràndula de Sabadell aquest dimecres (20 h), el divendres 27 (20 h) i el diumenge 29 (18 h), amb direcció musical de Santiago Serrate i direcció d'escena de Miquel Górriz, i amb l'Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Amics de l'Òpera de Sabadell dirigit per Daniel Gil de Tejada.

El repartiment de 'Cavalleria rusticana' el formen Eugènia Montenegro (Santuzza), Enrique Ferrer (Turiddu), María Luisa Corbacho (Mamma Lucia), Toni Marsol (Alfio) i Mariya Melnychyn (Lola). En la funció del diumenge 29 d'abril, Corbacho i Montenegro intercanviaran els rols.

Per que fa a 'Pagliacci', el repartiment inclou Enrique Ferrer (Canio), Montserrat Martí (Nedda aquest dimcres), Svetla Krasteva (Nedda divendres i diumenge), Toni Marsol (Tonio), César Cortés (Beppe), Joan García Gomà (Silvio), Xavier Casademont (Contadino) i Ignacio Guzmán (Contadino).

Aquest doble programa verista està organitzat per l'Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell i Òpera a Catalunya. Després de Sabadell, la producció farà gira per Manresa (Teatre Kursaal, 1 de maig), Sant Cugat del Vallès (Teatre-Auditori, 4 de maig), Granollers (Teatre Auditori, 6 de maig), Lleida (Teatre de la Llotja, 9 de maig), Tarragona (Teatre Tarragona, 11 de maig), Vic (Teatre L'Atlàntida, 13 de maig), Reus (Teatre Fortuny, 22 de maig) i Girona (Teatre Municipal, 25 de maig).


Ara

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet