ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Joel Bardolet debuta a la temporada d'Ibercamera Girona

16/3/2018 |

 

El violinista Joel Bardolet debuta a la temporada d’Ibercamera Girona al costat del pianista Marc Heredia
 
 
Deixeble de grans mestres com Claudio Martínez Mehner, Anton Kernjak, Rony Rogof i Ferenc Rados, Joel Bardolet és un dels violinistes emergents més destacats del panorama nacional. Aquest diumenge debuta al Cicle de Cambra, acompanyat de Marc Heredia, pianista ja assidu a la Temporada. Aquests joves intèrprets catalans ens proposen un programa contrastat i variat, amb un dels cims del repertori per a violí, laSonata de Franck. 
 
Des de la primera edició, Ibercamera Girona ha apostat pel format de cambra i pels joves talents, tant nacionals com internacionals, per als quals el Cicle ha estat una finestra de promoció, que ha donat lloc a l’aparició de grans intèrprets com Alexei Volodin o el Quartet Quiroga.
 

Sonata de Franck, obra cabdal del repertori violinístic 
El concert començarà amb la Sonatina en re major de Schubert; seguida de la inspirada obra de Messiaen, Thème et variations. A continuació es podrà escoltar una de les obres de Manuel de Falla que Paul Kochanski va arranjar per a piano i violí: la Suite populaire espanole. El concert finalitzarà amb una de les fites de la literatura per a violí: la Sonata de César Franck, obra de maduresa, de melodies purament romàntiques, que va ser inspirada per l'amic i compatriota del compositor, el violinista belga Eugene Ysaye.
QUAN? Diumenge, 18 de març de 2018 a les 19.00 h
ON? Auditori de Girona · Sala de Cambra
QUÈ? Recital violí i piano
 Joel Bardolet, violí 
Marc Heredia, piano 

 
Programa 
Schubert, Sonatina en re major, D. 384 
Messiaen, Thème et variations 
De Falla / Kochanski, Suite populaire espagnole 
Franck, Sonata per a violí i piano, en la major 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet