ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Debut amb l'‘Heroica'

12/3/2018 |

 

L’orquestra està dirigida per Karl-Heinz Steffens, que també debuta a Ibercamera, un director de referència en el repertori alemany, sobre què el mateix mestre afirma que és el seu món. Recentment, ha estat nomenat director musical de l’espectacular Den Norske Opera & Ballett a Oslo. La Philharmonia oferirà amb aquest concert el seu so propi i vellutat, el més centreeuropeu de les orquestres londinenques, aconseguit gràcies als grans mestres que l’han dirigida, com ara Toscanini, Strauss, Furtwängler, Gergiev, Maazel i Gatti.

I si no hi ha prou al·licients, destaca també l’actuació del solista Sergei Redkin, al piano, que el públic gironí sí va poder gaudir l’any passat quan va actuar juntament amb la Simfònica del Teatre Mariinski.

Pel que fa el programa, es compon de tres peces: una obertura amb Les Hèbrides, op. 26 de Mendelssohn, el concert per a piano número 1, op. 11 de Chopin i, completant la vetllada, l’esmentada Heroica de Beethoven, simfonia que obre la porta al llenguatge musical del romanticisme i amb què Beethoven va voler representar els ideals de la Revolució francesa.

J.C.L
El Punt / Avui

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet