ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Barenboim homenatja Debussy al Palau de la Música Catalana

9/1/2018 |

 

El director i pianista hi oferirà un recital l'11 de gener en el marc del cicle BCN Clàssics. Enguany es commemora el centenari de la mort de Claude Debussy

Un dels músics vius més cèlebres arreu del món, Daniel Barenboim (Buenos Aires, 1942), oferirà un recital de piano sol al Palau de la Música Catalana de Barcelona el proper 11 de gener (20 h), en el marc ddel cicle BCN Clàssics.

El programa del concert, concebut pel mateix Barenboim, estarà íntegrament dedicat a la música per a piano de Claude Debussy, de qui el proper 25 de març es commemoraran els cent anys de la mort. Concretament, sonaran uns quants títols emblemàtics de l'impressionisme musical: els Preludis del llibre primer, les Estampes, les dues parts de la suite Arabesques i, finalment, L'Isle joyeuse.

Considerat un dels millors pianistes del món, la carrera de Barenboim va començar als deu anys, amb concerts a Viena i Roma. Des de llavors ha actuat regularment arreu del món, i s'ha consagrat també com a director i com a activista en favor de la pau a través de diverses iniciatives, com ara la West-Eastern Divan Orchestra, que aplega amb esperit de concòrdia joves músics israelians i palestins, entre altres.


440.Clàssica

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet