ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'organista Juan de la Rubia participa en un CD nominat a un Grammy

8/1/2018 |

 

El 2018 comença amb molta activitat concertística per diverses ciutats de l’Estat espanyol i d’Europa

Recentment han aparegut les nominacions a Grammy d’aquest any i el disc Cantates Sagrades de Bach i Telemann, enregistrat per la Freiburger Barockorchester, juntament amb el contratenor Philippe Jaroussky, ha estat nominat al Premi Grammy 2018 en la categoria Best Classical Solo Vocal Album. Per aconseguir un excel•lent resultat, Jaroussky es va unir als millors partners: l’orquestra especialitzada en aquest tipus de repertori, la Freiburger Barockorchester, dirigida per Petra Múllejans, però també buscant uns grans solistes, Ann-Kathrin Brüggemann a l'oboè i l’organista Juan de la Rubia.

Per De la Rubia, que és la seva primera vegada que nominen a un Grammy un disc en el qual ha col•laborat, declara que és un tot un honor haver participat com a solista en la gravació d’un disc amb aquesta projecció podent acompanyar uns protagonistes d’excepció. Els premis Grammy, d’una importància comparable als Òscars en la indústria del cinema, es donaran a conèixer en l'acte el diumenge 28 de gener al Madison Square Garden de Nova York.

Per escoltar fragments del disc, adjuntem enllaç: https://open.spotify.com/track/2SdsXiQKZc5TkgBtXnwLDw…

Per altra banda, De la Rubia, comença el 2018 amb força activitat per l’Estat espanyol amb concerts al febrer a Madrid a l’Escuela Superior de Música Reina Sofia (08/02) i el 14 i el 16 al Conservatorio Superior de Música del Principado de Asturias a Oviedo, seguit d’un concert el dia 15 de març a l’ Auditorio de Tenerife, concert on dirigirà a la Orquesta Barroca de Tenerife amb un Programa titulat “Más estaciones que Vivaldi”. Així mateix continua amb la seva activitat a l’estranger amb concerts a Hamburg, París i Moscou.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet