ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El mestre Salvador Brotons torna a dirigir la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona

28/11/2017 |

 

El Mestre Salvador Brotons, director titular de la Vancouver Symphony Orchestra i la Banda Municipal de Barcelona, ​​torna a dirigir la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona amb un programa molt atractiu on es podrà escoltar l'obertura del Festival Acadèmic Op. 80 de Brahms i la Cinquena Simfonia "Reforma" en Re Major Op. 107 de F.Mendelssohn.

 

El concert és el proper diumenge 3 de desembre a l'Auditori Eduard Toldrà al CMMB de Barcelona a les 19h.

 

El concert és gratuït, amb entrada lliure fins a completar l'aforament.

 

La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB) té com a objectiu la difusió de la música simfònica a la nostra societat i al mateix temps complementa la formació de joves instrumentistes, fomentant el seu desenvolupament educatiu en un marc i alt nivell artístic, on els joves poden compartir coneixements , il·lusió, esforç i talent.

 

Es va fundar l'any 2015 sota la direcció titular i artística del director d'orquestra Carles Checa, va fer la seva presentació el 25 d'octubre al Gran Teatre del Liceu, i va completar la seva primera temporada de concerts a la ciutat de Barcelona, ​​tots ells oferts gratuïtament , en diferents espais i auditoris, i amb la col·laboració de directors convidats com Josep Caballé Domènech, Joshua Dos Santos i Salvador Brotons.

 

La JOSB col·labora amb professors convidats principalment de l'OBC i de l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu, rep el suport d'institucions com l'Ajuntament de Barcelona, ​​la Universitat de Barcelona i el Centre Cívic La Sedeta, compta amb el suport d'amics col·laboradors i membres protectors, rep el patrocini de l'Obra Social de la Clínica Sanza, de l'empresa Auto Beltrán i l'empresa Gratacós.

 

L'Orquestra es constitueix sota l'òrgan rector de l'associació Barcelona Ciutat de Música, una associació musical sense ànim de lucre que impulsa la JOSB, una formació orquestral oberta a joves de totes les nacionalitats, que projecta valors socials i culturals, difon la música, i promou l'afició musical en la nostra societat.

 

www.josb.cat

 

http://www.salvadorbrotons.org


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet