ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

‘Tot Bufant', tercer concert familiar del projecte educatiu de l'ONCA

20/9/2017 |

 

 

El Govern i la Fundació Crèdit Andorrà lideren la tercera proposta de la temporadaFundació Credit Andorrà, Fundació ONCA, Tot Bufant, Pep Gol

Una seqüència de l’espectacle infantil ‘Tot Bufant’. Autor/a: Fundació ONCA
El Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, patrons de la Fundació ONCA, continuen amb el projecte educatiu que té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família. Segons informa l’agència ANA, el pròxim 30 de setembre es farà la tercera proposta de la temporada la sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, amb Tot bufant de Pep Gol, que per segon any consecutiu hi participa amb un dels seus espectacles. En aquesta ocasió, també actuarà Pep Pascual, reconegut músic, compositor i inventor d’instruments conegut per les seves col·laboracions amb diverses companyies, on crea les bandes sonores dels espectacles. 
 
Segons Pep Gol, Tot bufant és un espectacle dedicat als instruments que es poden sonar gràcies al vent: «Comprovarem com es pot afinar un orgue d’ampolles, veurem com una mànega es pot convertir en una trompeta, sentirem el duo de cargols de mar i el de clarinet i regadora, descobrirem que les canyes de bambú són instruments musicals, veurem com el saxo i la trompeta parlen, riuen, ploren, discuteixen, criden i es barallen, com es pot formar una orquestra amb joguines... entre altres sorpreses».
 
L’espectacle tindrà una durada d’uns 55 minuts, serà interactiu amb el públic i està recomanat per a infants a partir de 5 anys. Ahir es van posar a la venda les entrades del tercer espectacle a www.onca.ad, a 3 euros per localitat en venda anticipada i 5 euros si és el mateix dia del concert.


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet