ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Els Vespres d'estiu de Sant Julià tanquen amb «èxit»

1/9/2017 |

 

Les novetats, respecte de l’any passat, han estat un encertVespres d\'estiu, agost, Sant Julià de Lòria, actuació, concert

Una actuació durant els Vespres d’estiu d’aquest mes. Autor/a: Comú de Sant Julià de Lòria
Des de Sant Julià de Lòria han valorat de forma molt positiva la rebuda dels Vespres d’estiu d’aquest agost. En paraules de la consellera de Turisme, Meritxell Teruel, aquests han estat tot un «èxit».

Entre les novetats que presentaven els vespres d’aquest any, s’ha afegit la música del duo Els Pardals a les llegendes itinerants d’Assumpta Mercader de cada divendres, fet que ha provocat que la gent quedi «molt contenta», va valorar ahir Teruel. Totes quatre sessions, que finalitzaven amb un tall de coca i un gust de ratassia per a tothom, van superar el límit d’inscripcions, situant el total de participants en gairebé 200 persones. Pel que fa a la ratassia, Eva Gómez va participar en la primera i l’última sessió de les llegendes per explicar com elabora el licor i d’on ve la recepta.

Pel que fa a les visites nocturnes amb sistema multimèdia al Museu del Tabac amb posterior concert, també han funcionat gratament. La darrera, el dijous 17, va superar les més de 60 persones de la primera, arribant a ben bé 90 persones que van poder gaudir de l’actuació d’Araon Ribas i Josafat Larios.

Els assistents han estat del país però també hi ha hagut catalans, valencians, francesos i italians.


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet