ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Dos membres de la JONCA al Proyecto Ibérico Orquestal

12/7/2017 |

 

Els músics han estat seleccionats d’entre 27 joves de la PenínsulaJONCA, ONCA, trobada d\'orquestres, joves músics, andorrans

Àlex Olmedo, membre de la JONCA, participant del projecte Autor/a: ANA
Els joves músics Bruna Cornudella, viol·linsta, i Àlex Olmedo, viol·loncelista; components de la Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra (JONCA), així com l’assistent concertino de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA), el David Olmedo; participaran en el «Proyecto Ibérico Orquestal» des d’avui fins al 20 de juliol a Valladolid.

Des d’aquest projecte, impulsat i gestionat per la Orquesta Sinfónica de Castilla y León (OSCyL), s’han seleccionat 27 joves d’Andorra, Espanya i Portugal. També s’ha comptat amb la col·laboració del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports del Principat.

La trobada consistirà en la formació musical dels joves artistes per part de professors de l’OSCyL i convidats, a més d’oferir conferències i tallers en l’àmbit de la cultura i l’empresa als participants.

Segons els responsables, la iniciativa és «una forma d’introduir-los en el món laboral, aportant-los eines per conèixer de més a prop les necessitats del demà», a més a més d’«una experiència vital, en un marc incomparable»

Mònica Torres
El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet