ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Nits Musicals de la Brufaganya

29/6/2017 |

 

L’Ensemble O Vos Omnes

L’Ensemble O Vos Omnes

Amb la voluntat d’oferir un festival enmig del silenci i la natura dels paratges de la Conca de Barberà, el cicle Nits Musicals de la Brufaganya ofereix quatre concerts al santuari de Sant Magí de la Brufaganya. Enguany el festival es va obrir el 10 de juny amb un concert a càrrec del Cor Vivaldi, un cor amb vida pròpia i que ha participat diverses temporades en concerts amb l’OBC i al Gran Teatre del Liceu. Aquesta vegada va presentar un programa contemporani, amb obres de Josu Elberdin i d’Albert Guinovart, el qual, a més, els acompanyà al piano, tot plegat sota la direcció d’Òscar Boada.

El proper concert serà el 8 de juliol: l’Ensemble O Vos Omnes és dirigit per Xavier Pastrana i destaca per la seva qualitat sonora i solidesa; presentarà un programa coral amb peces de diversos compositors del segle XVIII: Georg Philipp Telemann, Johann Sebastian Bach i Antonio Lotti. El tercer concert serà el dissabte 12 d’agost a càrrec de l’Orquestra de Cambra de Granollers, versàtil i d’àmplia trajectòria. Serà un concert basat en un recorregut musical des de Vivaldi fins a Astor Piazzolla en què es podran escoltar peces d’Igor Stravinsky, Piotr Ílitx Txaikovski, Enric Granados i Johannes Brahms, entre d’altres.

Cosmos Quartet

Cosmos Quartet

El darrer concert, el dia 9 de setembre, serà a càrrec del jove però reconegut Cosmos Quartet, format per catalans de dues generacions i que ja fan carrera internacional. El programa que proposen està basat en obres que van des del classicisme de Joseph Haydn fins a l’estil revolucionari de Béla Bartók, passant pel romanticisme de Felix Mendelssohn.


Revista Musical Catalana

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet