ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La música viva de CrossingLines a la Fundació Joan Miró

1/6/2017 |

 

CrossingLines, el grup de referència de música contemporània de Catalunya, actuarà demà a la Fundació Joan Miró de Barcelona. Sortegem 3 entrades dobles perquè pugueu gaudir d’aquesta interpretació de destacats compositors catalans. Envieu-nos un correu a info@nuvol.com i participareu al sorteig.

CrossingLines actuarà demà a la Fundació Joan Miró.

CrossingLines s’ha establert com un dels principals exponents de música contemporània a Catalunya encarregant, estrenant, promocionant i enregistrant obres de la nova generació de creadors. La particular plantilla instrumental d’aquesta formació barcelonina sortida de l’ESMUC, la seva visió de la música dels nostres dies i l’exhaustiva preparació dels seus programes converteixen el grup en una de les propostes més renovadores del nostre país.

Aquest dijous 1 de juny presentaran a la Fundació Joan Miró de Barcelona el programa Trànsit, que completa la participació de la banda al cicle Sampler Sèries que organitza l’Auditori de Barcelona, aquesta temporada basat en la idea de migració de creadors en un entorn globalitzat. El grup, dedicat a la música de nova creació, estrenarà un dels encàrrecs del cicle que ha fet a Hèctor Parra (Barcelona, 1976), reconegut compositor català establert a París. A més, també tindrà lloc l’estrena mundial de noves obres d’Oliver Rappoport (Màlaga, 1980), compositor i codirector del Festival Mixtur, i de Fabià Santcovsky (Barcelona, 1989), compositor resident a Berlín i reconegut recentment al concurs de composició Toru Takemitsu. La formació compta en aquesta ocasió amb el director argentí convidat Mariano Chiacchiarini.

D’altra banda, CrossingLines continua aquest mes de juny la seva col·laboració amb el cicle OUT.SIDE, després de la seva participació en la improvisació dirigida amb Discordian Community Ensemble i El Pricto el passat mes d’abril a La Panera de Lleida. En aquesta ocasió presentaran WE ARE DRONE juntament amb el grup Frames Percussion: una experiència acústica única, amb una atípica formació de percussió, teclats, samplers i sintetitzadors modular. La proposta va ser un dels projectes més particulars de la primera edició de l’OUT.SIDE, i enguany es repetirà al centre de Lo Pati-Centre d’Art-Terres de l’Ebre, el pròxim dia 3 de juny, amb entrada gratuïta. A partir de la peça Schraffur del compositor suís Fritz Hauser, el grup desenvoluparà una massa sònica imponent i aclaparadora que atrapi els visitants del centre.

Podeu trobar més informació i tickets a la web de L’Auditori de Barcelona i del cicle OUT.SIDE, així com als perfils de CrossingLinesEnsemble a Facebook i Twitter.

Coralí Pagès
Núvol

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet