ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La GIOrquestra celebra el 5è Aniversari a Olot

29/3/2017 |

 

La GIOrquestra celebra el 5è Aniversari a Olot amb els solistes Christopher Duigan i David Salleras

 La GIO, l’orquestra simfònica de les comarques gironines, dins els actes de celebració del seu 5è Aniversari presenta aquest diumenge 2 d’abril al Teatre Principal d’Olot una producció sorprenent i inèdita, amb orquestra de corda gran, percussió, piano i saxo, sota la direcció del seu titular, el tortellanenc Marcel Sabaté.

Es tracta d’una proposta farcida de virtuosisme, passió i noves melodies, que combina la música orquestral amb el discurs de dos solistes de luxe: CHRISTOPHER DUIGAN, reconegut com a “Steinway Artist” i el pianista i compositor amb més prestigi de Sud-àfrica, i DAVID SALLERAS, el virtuós saxofonista clàssic de més projecció a casa nostra.

El concert començarà amb l’espectacular Palladio de Karl Jenkins per a orquestra de corda i seguirà amb una suite de peces melòdiques de Christopher Duigan, incloses en els seus últims discs amb David Salleras, i orquestrades especialment per a l’ocasió. La segona part s’iniciarà amb l’estrena de Conversation, la primera obra per a saxo, piano i orquestra del jove compositor olotí Daniel López i acabarà amb una Suite dels tangos més cèlebres d’Astor Piazzolla com Libertango, Oblivion o Adiós Nonino.

Una gran celebració que continua els actes encetats el passat 5 de febrer a l’Auditori de Girona, quan s’enregistrà el concert que hi tingué lloc en un DVD per a destinar-ne els beneficis a la lluita contra el càncer. Aquesta gravació, serà presentada properament en exclusiva en un acte solidari als Cines Olot.

 

Les entrades es poden comprar a les taquilles del Teatre Principal o per internet a uns preus que van de 6 a 18 Euros.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet