ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El pianista Stanislav Khirstenko, guanyador del premi Maria Canals, toca al Teatre Principal d’Olot

19/10/2016 |

 

 

El pianista ucraïnès Stanislav Khristenko tocarà aquest diumenge 23 d’octubre a les 20 hores al Teatre Principal d’Olot, en un concert que servirà per presentar el disc de sonates compostes pel pare Antoni Soler (Olot, 1729 – El Escorial 1783). A més, interpretarà obres de Brahms, Schumann i Prokofiev.

Des que va debutar com a concertista amb només 11 anys, ha captivat el públic d’arreu. Khristenko va guanyar el prestigiós Concurs Internacional de Música Maria Canals l’any 2013 i ha actuat en algunes de les sales més prestigioses d’arreu del món. Ha fet de solista a formacions com la Cleveland Orchestra, National Orchestra of Belgium, Phoenix Symphony, Liege Philharmonic Orchestra, Johannesburg Philharmonic Orchestra, Hong Kong Chamber Orchestra i Berliner Muskfreunde Orchestra, entre altres.

El concert és possible gràcies a un conveni entre l’Institut de Cultura d’Olot i el Concurs Maria Canals, a través del qual, cada any s’enregistra un disc amb sonates per a piano compostes pel pare Antoni Soler i es fa un concert per presentar-lo.

Diumenge a la tarda s’instal·larà un piano a la plaça del Teatre de 17.00 a 19.00 hores, a disposició de tots aquells que s’animin a tocar-lo. Com a recompensa, tothom qui hi interpreti alguna peça rebrà una entrada gratuïta pel concert de Khristenko.

Les entrades pel concert valen 6€ si es compren anticipadament a www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria i 8€ si s’adquireixen a la taquilla el mateix dia de l’actuació.


Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet